Bertolli
Pesto Genovese vegan saus 135g
Bertolli
Niet beschikbaar in de winkel
Per stuk

Meer details

Elke streek, stad en dorp heeft zijn eigen specialiteiten, maar de meest bekende pesto is een traditionele saus uit Liguria. De naam, pesto Genovese, is dan ook vernoemd naar de stad waar het vandaan komt Genua. Onze Pesto alla Genovese Vegan is hierop gebaseerd maar dan helemaal veganistich. Bertolli Pesto alla Genovese Vegan is een heerlijke pesto die is bereid met basilicum, pijnboompitten en olijfolie. Deze smaken komen goed tot hun recht in marinades, dressings, als spread op brood of in een heerlijk pastagerecht. Pesto komt van het woord ‘pestare' wat stampen betekent. Dit verwijst naar de traditionele manier om de pesto fijn te maken met een vijzel, ofwel stampen. Tegenwoordig kan het ook met de keukenmachine gemaakt worden maar als je toch de tijd neemt om het zelf te maken, gebruik dan een vijzel voor een meer aromatischere pesto.

Land van herkomst

Italië

Ingrediënten

Basilicum (51%), zonnebloemolie, pijnboompitten (niet-EU) (4%), extra olijfolie verkregen bij de eerste persing (3%), CASHEWNOTEN, zout, voedingszuur (melkzuur), natuurlijk aroma, knoflook, antioxidant (ascorbinezuur), witte wijnazijn. Kan pinda bevatten.

Voedingswaardetabel

100 g
Energie ~ 320.0 kcal
Vetten ~ 33.0 g
Vetzuren, totaal verzadigd ~ 3.9 g
Koolhydraten ~ 1.6 g
Suikers ~ 0.6 g
Voedingsvezel ~ 1.0 g
Eiwitten ~ 3.7 g
Zout ~ 2.6 g

100 g
Energie ~ 320.0 kcal
Vetten ~ 33.0 g
Vetzuren, totaal verzadigd ~ 3.9 g
Koolhydraten ~ 1.6 g
Suikers ~ 0.6 g
Voedingsvezel ~ 1.0 g
Eiwitten ~ 3.7 g
Zout ~ 2.6 g

Bevat

Boomnoten, cashewnoten

Leveranciersadres

Enrico Food - Rijnkade 8, 1382 GS Weesp, Nederland