Pesto Rosso e Ricotta 190 g
Land van herkomst
Italië
Lokaal product
false
Eerlijke handel
false
Ingrediënten
Sacla' Pesto Rosso e Ricotta 190 gTomatenpuree
zonnebloemolie
Ricotta kaas (wei (melk), zout) 15%
basilicum 5%
kaas (melk) (kaas, Parmigiano Reggiano BOB, Pecorino)
cashewnoten
rode paprika
zout
extra vierge olijfolie
wortels
fructose
groentevezels
knoflook
gemodificeerd maïszetmeel
zuurteregelaar: melkzuur
Voedingswaardetabel
per 100g: | |
---|---|
Energie | 1193kJ/288kcal |
Vetten | 25.6g |
waarvan verzadigde vetzuren | 4.1g |
Koolhydraten | 8.5g |
waarvan suikers | 5.7g |
Eiwitten | 5.2g |
Zout | 2.0g |
per 100g: | |
---|---|
Energie | 1193kJ/288kcal |
Vetten | 25.6g |
waarvan verzadigde vetzuren | 4.1g |
Koolhydraten | 8.5g |
waarvan suikers | 5.7g |
Eiwitten | 5.2g |
Zout | 2.0g |
Bevat
Cashewnoten, melk
Kan het volgende bevatten
Noten, pinda's
Andere
Kan sporen van andere noten of aardnoten bevatten.Verpakkingsmateriaal
Recyclebaar
Houdbaarheid
Ten minste houdbaar tot: Na opening in de koelkast bewaren en bij voorkeur binnen 2 weken consumeren.
Bewaring
Omgevingstemperatuur
Verpakking
Pot
Leveranciersadres
F.lli Saclà S.p.A. P.za Amendola 2, 14100 Asti-Italia. www.sacla.com