Pikante taco’s

Pikante taco’s
Voorbereiding 10 min.
Kooktijd 10 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Steak Blauwe van Vlaanderen
300 g
Olijfolie
2 el
Maïstortilla’s
2
Rucola
100 g
Courgette, in heel dunne plakken
0.5
Avocado(’s), in dunne plakjes
1
Rode paprika(’s), in dunne rondjes
1
Takjes vers basilicum, de blaadjes afgeplukt
4
Bosje verse koriander, de blaadjes afgeplukt
0.5
Zout, peper

Voor de yoghurtsaus

Yoghurt
100 ml
Bosje verse koriander, gesnipperd
0.5
Geraspte zeste van limoen
0.5

Pikante taco’s

Bereiding

1

Kruid het vlees met zout en peper. Besprenkel met olijfolie en bak het bruin in een hete braadpan, 4 minuten aan de eerste kant, 3 minuten aan de tweede. Zet het vlees even opzij.

2

Warm de tortilla’s op in een braadpan. Meng alle groenten en kruiden door elkaar en verdeel over de tortilla’s. Snij de steak in plakjes en leg ze op de tortilla’s.

3

Mix alle ingrediënten voor de saus en dien op bij de tortilla’s.