Pittige lamsbrochettes

Ingrediënten voor:
Pittige lamsbrochettes
Bereiding
1
Hak het pepertje en de peterselie fijn en meng met het paneermeel, het komijnpoeder, de cayennepeper en het lamsgehakt. Kruid met peper en zout. Bevochtig je handen en rol balletjes van dit mengsel.
2
Snij de courgette met de mandoline in lange, dunne linten. Prik op elk brochettestokje 3 balletjes afgewisseld met een geplooid sneetje spek en een snede courgette. Borstel barbecuesaus over de brochettes en bak ze goudbruin en gaar op de barbecue.
3
Hak de munt, snipper de rode ui en snij de tomaten in stukken. Kruid de yoghurt met peper en zout en meng er de citroenzeste onder. Klop voor de salade de honing op met de wijnazijn en kruid met peper en zout. Meng deze vinaigrette met de munt, rode ui en tomaten. Rooster de pitabroodjes en serveer bij de brochettes met de yoghurtsaus.