Pittige winterse groenteschotel met geitenkaas

Voorbereiding
5 min.
Kooktijd
20 min.
Rusttijd
0 min.
Moeilijkheid
Makkelijk
Pittige winterse groenteschotel met geitenkaas
Bereiding
1
Schil en snij de rapen en aardperen in blokjes. Snij de rode ui in halve ringen. Bak de ui 1 min. op een zacht vuur, in olijfolie. Pers er de knoflook bij en roerbak nog 1 min. verder.
2
Voeg alle groenten toe en stoof ze 5 min. Schep er de tomatenblokjes onder, voeg het kaneelstokje toe en kruid flink met cayennepeper en zout. Laat 10 min. op een zacht vuur sudderen.
3
Spoel de kikkererwten en schep onder de groenten. Laat nog 2 min. doorwarmen. Hak de peterselie fijn. Schep de groenteschotel in diepe borden en werk af met een flinke toef geitenkaas en peterselie.
Voedingsinformatie
per 100 g
Energie
70kj
Vetten
0,9
Zout
0,21
Eiwitten
2,4