Pizza bianca met ricotta, gorgonzola, peer en balsamico

Pizza bianca met ricotta, gorgonzola, peer en balsamico
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Rol pizzadeeg
2
Ricotta
8 el
Gorgonzola
6 el
Peren
2
Balsamicoazijn
4 el
Takjes verse rozemarijn
Zout
Peper

Pizza bianca met ricotta, gorgonzola, peer en balsamico

Bereiding

1

Verwarm de oven voor op 220°C. Leg het deeg met zijn bakpapier open op een bakplaat. Besmeer met de ricotta en verdeel er de gorgonzola over.

2

Snij de peer in stukjes en verdeel ze over de pizza. Kruid met peper en zout en besprenkel met de balsamicoazijn.

3

Bak de pizza 20 min in de oven en serveer gedecoreerd met rozemarijn.