Dr. Oetker
Pizza Ristorante Mozzarella Gluten Free 370 g
Dr. Oetker
6,69 €
18,08 €/kg
Per stuk

Meer details

Lactose free*
*Lactosegehalte < 0.01 g / 100 g

Land van herkomst

Geproduceerd in de EU, in de eu

Ingrediënten

Dr. Oetker Pizza Ristorante Mozzarella Gluten Free 370 g
19 % mozzarella kaas
water
rijstebloem
10 % gezeefde tomaten
aardappelzetmeel
7.8 % cherrytomaten
5.3 % tomatenconcentraat
edammer kaas
aardappelvlokken
raapzaadolie
erwten eiwit
gist
suiker
basilicum
zout
verdikkingsmiddelen (hydroxypropylmethylcellulose, xanthaangom)
olijfolie extra vierge
emulgatoren (mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met melkzuur, mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met azijnzuur, mono- en diglyceriden van vetzuren)
spinazie
peterselie
gemodificeerd zetmeel
glucosestroop
knoflook
melkeiwitten
specerijen
citroensap
dextrose
oregano

Voedingswaardetabel

100 g
energie 963 kJ
energie2 230 kcal
vetten 11 g
waarvan verzadigde vetzuren 4.8 g
koolhydraten 22 g
waarvan suikers 2.1 g
vezels 1.4 g
eiwitten 10 g
zout 0.98 g
**Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
1 Pizza (= 370 g)
energie 3564 kJ
energie2 851 kcal
vetten 39 g
waarvan verzadigde vetzuren 18 g
koolhydraten 83 g
waarvan suikers 7.7 g
vezels 5.1 g
eiwitten 39 g
zout 3.6 g
**Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
%**
energie 42 %
energie2 -
vetten 56 %
waarvan verzadigde vetzuren 90 %
koolhydraten 32 %
waarvan suikers 9 %
vezels -
eiwitten 78 %
zout 60 %
**Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)

100 g 1 Pizza (= 370 g) %**
energie 963 kJ 3564 kJ 42 %
energie2 230 kcal 851 kcal -
vetten 11 g 39 g 56 %
waarvan verzadigde vetzuren 4.8 g 18 g 90 %
koolhydraten 22 g 83 g 32 %
waarvan suikers 2.1 g 7.7 g 9 %
vezels 1.4 g 5.1 g -
eiwitten 10 g 39 g 78 %
zout 0.98 g 3.6 g 60 %
**Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)

Bevat

Melk

Bevat geen

Gluten

Zonder additieven

Kunstmatige smaakstoffen, smaakstoffen

Lifestyle

Geschikt bij glutenintolerantie, geschikt voor vegetariërs

Bereiding en gebruik

1. Oven: 220 °C; Heteluchtoven: 200 °C; Gasovenstand: 4 - Oven voorverwarmen 2. - Folie verwijderen 3. 13-15 Min. - Bak de diepgevroren pizza op een rooster onderin de oven.

Houdbaarheid

Bij -18 °C (***-vak of diepvries) ten minste houdbaar tot einde: zie datum op zijkant. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

Bewaring

Diepgevroren

Verpakking

Doos

Submerk

Ristorante

Leveranciersadres

Dr. Oetker N.V. - De Kleetlaan 7B, bus 1 - 1831 Diegem - Belgium