Polenta met ratatouille en gegrild halloumispiesje

Polenta met ratatouille en gegrild halloumispiesje
Bereiding
1
Pel en snipper de ui, plet de knoflook tot moes, snij de aubergine in kleine stukjes en de kerstomaatjes doormidden.
2
Verhit wat olie in een kookpot over een middelhoog vuur en stoof de ui en knoflook 2 min. aan alvorens de paprika, courgette en aubergine toe te voegen. Roerbak 2 min. en voeg de kerstomaten, paprikapoeder en de samengebonden takjes rozemarijn toe. Voeg het water toe, kruid met peper en zout en laat 15 min. pruttelen over een zacht vuur.
3
Snij de halloumi in blokjes en rijg aan spiesjes. Verhit wat olie in een pan op een middelhoog vuur. Bak in ongeveer 5-6 min. aan beide kanten krokant. Bereid de polenta volgens de instructies op de verpakking. Haal van het vuur en meng er de Parmezaanse kaas en peper doorheen. Serveer met de ratatouille en halloumi.