Pollak in papillot op z’n Italiaans

Pollak in papillot op z’n Italiaans
Voorbereiding 10 min.
Kooktijd 15 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Kerstomaten
125 g
Ontpitte groene olijven
8
Handenvol jonge spinazie
2 handvol
Pollakfilets een paar takjes verse bladpeterselie
2
Olijfolie
2 el
Peper, zout

Pollak in papillot op z’n Italiaans

Bereiding

1

Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de kerstomaten in stukken en de olijven in rondjes.

2

Knip 4 vierkante vellen bakpapier en leg in het midden van elk vel 1 handvol spinazie\u0002blaadjes. Leg er 1 visfilet op en leg daarop kerstomaten en olijven. Voeg wat plukjes peterselie toe, kruid met peper en zout en giet er een scheutje olijfolie bij.

3

Sluit de papillotten goed, leg ze voorzichtig in een ovenschaal en zet ze 15 min in de oven. Serveer goed heet.