Pompoenkoekjes met ricotta en spinazie

Pompoenkoekjes met ricotta en spinazie
Voorbereiding 0 min.
Kook 0 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
pompoenblokjes
50 g
olijfolie
2 el
ricotta
4 el
ei
0.5 st
bloem + extra
2 c.à.c
handvol spinazie
zout, peper

Pompoenkoekjes met ricotta en spinazie

Bereiding

1

Voorbereiding Bak de pompoenblokjes in een pan met de olijfolie. Laat ze uitlekken en meng ze met de ricotta, het ei, de bloem, zout en peper. Vorm koekjes van dit mengsel en rol ze door bloem.

2

Aan tafel Bak de koekjes goudbruin in de pannetjes. Hou ze dan even warm op de grillplaat. Bak de spinazie in de pannetjes en leg er een pompoenkoekje op. Laat nog 5 min bakken.