Koopkrachtacties : Onze acties voor je dagelijkse boodschappen | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Koopkrachtacties: boodschappen doen zonder jezelf iets te ontzeggen

  • Welke engagementen gaat Carrefour aan voor mijn koopkracht?
   In een tijd waarin de prijzen in de lift zitten, verhoogt Carrefour zijn inspanningen om je dagelijks een extra steuntje in de rug te geven. Zodat iedereen kan blijven leven zonder zichzelf iets te ontzeggen, helpen wij je met onze Koopkrachtacties: Carrefour onderneemt concrete acties om jou te helpen jouw budget te beheren.
  • Hoe beter consumeren en minder uitgeven ?
   Ben je op zoek naar tips, ideeën of recepten om jouw koopkracht bewaken ? Wil je kleine acties ondernemen maar weet je niet waar te beginnen? Carrefour kan je helpen met zijn Koopkrachttips. Laat je inspireren om minder weg te gooien, maar ook om beter te consumeren en minder uit te geven.

Wist je dat?

 • Naast deze acties voor je budget, engageren we ons ook volop in de strijd tegen voedselverspilling. In België wordt elk jaar meer dan 3,5 miljoen ton voedsel weggegooid, of 345 kg voeding per persoon per jaar. Hallucinant, toch? Zeker als je weet dat 64% van die verspilling vermeden had kunnen worden. Ook op dat vlak hebben we diverse acties op poten gezet: snelverkoop, de samenwerking met Too Good To Go, schenkingen aan organisaties...

 • Bij Carrefour gaan we al jarenlang heel bewust om met ons energieverbruik. Wij streven ernaar ons energieverbruik tegen 2024 met 20% te verminderen. Daarvoor moeten we focussen op de meest energieverslindende posten: verlichting, verwarming, ventilatie, en vooral het op peil houden van de koeling in onze rekken.

*Het aantal producten kan variëren naargelang de grootte van de winkel en op Carrefour.be.

** Prijzen bevroren op de dagprijs vanaf 18/01/2023 tot en met 28/04/2023. Het aanbod kan variëren naargelang de winkel Market, Hypermarket of Express en op Carrefour.be.