Speel mee en win een gesigneerd Rode Duivels shirt! | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Speel mee en win een gesigneerd Rode Duivels shirt!

Hoe deelnemen?

Neem van 01/09/2021 tem 08/09/2021 deel aan ons spel en probeer een getekend shirt van de Rode Duivels te winnen. Schrijf je gratis in via Carrefour Connect en registreer tot 3 van je scores per dag.

Hoe spelen?

Heel eenvoudig: gebruik de pijltjes op je toetsenbord om de trein te verplaatsen in de ruimte. Verzamel zoveel mogelijk shirts en laat je trein groeien. Maar let op, hoe meer shirts je verzamelt, hoe moeilijker het is om je te verplaatsen. Het spel eindigt zodra je locomotief een wagon raakt. In geval van een ex-aequo zal de snelste speler winnen. Oefen zoveel wilt en registreer je code wanneer je wenst.  Verlies geen tijd want de sleutel tot succes is oefening!

Gewonnen? 

De speler met de hoogste score van de dag wint een getekend Rode Duivels shirt! De winnaars ontvangen een bevestigingsmail binnen de 3 werkdagen na deelname.