Geniet de hele zomer van je favoriete parken! | Carrefour

Je tijdstip

Kies je favoriete park uit de 15 deelnemende parken en ga uit je dak !

Bij aankoop van 2 toegangstickets voor volwassenen aan de kassa van je Carrefour en in ruil voor een volle spaarkaart, krijg je een extra gratis toegangsticket voor volwassenen geldig in hetzelfde pretpark aan de kassa van je Carrefour.

Spaaractie geldig van 11/07 t.e.m. 04/09/2022. Kaart inruilbaar t.e.m. 04/09/2022. 

Ontvang 1 zegel per aankoopschijf van €15* in de winkel en op carrefour.be.

Boudewijn Seapark: Beleef een dolfijne familiedag in Brugge. 3 voorstellingen, 30 attracties en een outdoor waterpark!

Geniet van de dolfijnenvoorstelling “EchoMaris”. Laat je in deze pakkende live beleving verrassen door hun kracht, elegantie en buitengewone talenten. Dankzij wondermooie natuurbeelden op een gigantisch videoscherm maak je kennis met hun onderwaterwereld. In het zeeleeuwentheater ga je samen met imposante zeeleeuwen mee op wereldreis. Ga ook langs bij de prachtige zeehondenlagune. Het pretpark heeft ook 20 outdoor attracties, 10 indoor attracties en een ondiep openlucht waterpark.

Ontdek hier het park.

Boudewijn Seapark

PassHan ticket

Grotten van Han: PassHan ticket

 Pure Wildlife en een mysterieuze ondergrondse wereld!

Grotten van Han: Dierenpark

Het grootste dierenpark in een groene oase.

Ontdek hier het park.

Wildpark ticket

mini-europe

Mini Europe: heel Europa geanimeerd in miniatuur!

 Laat u verwonderen! Mini-Europe is een park waar alle wonderen van Europa in miniatuur tentoon gesteld worden. Bonsais, bloemenperkjes en dwergbomen bieden de perfecte context voor de 350 monumenten die tot in de kleinste details werden nagemaakt op schaal 1/25. Duizenden levensechte figuurtjes en animaties! Ontsteek de uitbarsting van de Vesuvius of bekijk de opstijging van de Ariane-raket. De twee uur durende wandeling, die vermakelijk en educatief is, laat u de 27 deelstaten van de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk, hun historische, architecturale en culturele rijkdommen (her)ontdekken.

Ontdek hier het park.

Plopsa-parken: beleef een magische tijd in de Plopsa-parken

Zowel voor de kleinste fans als voor de echte adrenalinezoekers, in de Plopsa-parken valt áltijd wat te beleven! Maak je klaar voor een rit op de gloednieuwe The Ride to Happiness by Tomorrowland of een avontuurlijke boottocht op de DinoSplash in Plopsaland De Panne, duik in een magisch wateravontuur in Plopsaqua De Panne of Plopsaqua Landen-Hannuit die met hun Wild River, Stormbad, Buitenbad en spannende glijbanen uren waterpret bieden. Of ontdek de verrukkelijke combinatie van natuur en avontuur in Plopsa Coo. De allerkleinsten zijn welkom in Plopsa Indoor.

Hasselt en het gloednieuwe Plopsa Station Antwerp, waar ze áltijd oren en ogen te kort komen op de 25 betoverende attracties van hun favoriete helden!

Ontdek hier het park.

Parcs Plopsa

Asterix

Parc Astérix

Parc Astérix is ​​​​een explosieve mix van 47 attracties en shows in 6 universe die de avonturen van de beroemde Galliër nabootsen.In 2022 worden het hele jaar door festiviteiten en speciale evenementen aangeboden: Bewonder de nieuwe Galliërs optocht in een warme en muzikale sfeer. Geniet van 14 juli tot 28 augustus van de Gallische zomer tot 22.00 uur. 

Van 1 oktober tot 6 november, ANGST IN HET PARK, een verschrikkelijk onweerstaanbaar evenement dat je duivelse ervaringen zal bezorgen!

Van 17 december 2022 tot 1 januari 2023, GALLIËRS KERSTMIS met exclusief entertainment en bevroren decoraties.

Bobbejaanland: beleef een onvergetelijke dag in 't plezantste land!

Kom langs in Bobbejaanland: hét gezelligste familiepark voor jong en oud. Met meer dan 40 attracties en verschillende themazones is een onvergetelijke daguitstap gegarandeerd. Dit jaar hebben we heel wat nieuws in petto voor onze jongste bezoekers, want Nickelodeon is in het park! Hou je camera maar klaar voor een heuse meet & greet met je Nickelodeon-vrienden én oefen alvast je stembanden, want deze zomer komt er een nieuwe muziekshow aan!

Ontdek hier het park.

Bobbejaanland

Bellewaerde

Bellewaerde Park: een leuke excursie voor het hele gezin

Bij jou in de tuin lopen er waarschijnlijk geen leeuwen, giraffen en tijgers rond. En da’s normaal. Net zoals je kinderen soms geen blijf weten met hun energie … en jij niet met hen. Maar Bellewaerde Park, da’s nie normaal! Daar gillen je kinderen van plezier in familiecoasters en waterattracties; sta je oog in oog met de meest indrukwekkende dieren; en valt je mond open tijdens de adembenemende Bengali Stunt & Dive Show. En dat allemaal in een prachtige, natuurlijke omgeving!

Bellewaerde Aquapark: en er is nog meer…

Er is waarschijnlijk geen klimmuur in jouw badkamer. En da’s normaal. Net zoals er geen superzotte waterglijbanen door je muren heen gaan. Maar Bellewaerde Aquapark, da’s nie normaal! Daar zoef je alleen of samen door de coolste glijbanen; dobber je langs de meest kleurrijke tropische vissen; verdedig je boten en forten; en kom je tussen al die spetterende waterpret door, ook nog eens helemaal tot rust in een tropische, groene oase.

Bellewaerde Aquapark

V.U.: Carrefour Belgium nv, S. Lerouge - Olympiadenlaan 20 - 1140 Brussel. Ondernemingsnummer: 0448.826.918.


*Zie voorwaarden op de spaarkaart