Ontdek B-Better, meer dan gewoon water | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Ontdek B-Better, meer dan gewoon water

Waarom is B-Better goed voor jou?

Dipje? Lage weerstand? Of gewoon nood aan verfrissing? Probeer B-Better, meer dan water alleen: laag in calorieën, een heerlijke smaak en verrijkt met extra vitamines. 

Waarom is B-Better goed voor jou?

Onze extra grote verpakkingen (750 ml!) helpen je om meer te drinken én er ook van te genieten: B-Better is laag in calorieën en o zo lekker. Wat dacht je van heerlijk fruitig water met perzik en aloë vera? Of de verfrissende smaak van sinaasappel en gember? Ontdek al onze smaken en geniet meteen ook van de voordelen, want elke smaak is verrijkt met deugddoende extraatjes als vitamine B, C, E, guarana en ginseng. Waar je ook bent en waar je ook naar snakt, B-Better maakt het je lekker makkelijk.

Ontdek B-Better, meer dan gewoon water

Ontdek B-Better, meer dan gewoon water

Waarom is B-Better goed voor de planeet?

Met elke verpakking van B-Better maak je een klein verschil voor de planeet. Is kraantjeswater niet beschikbaar of heb je gewoon zin in iets anders, dan vormt B-Better een duurzaam alternatief. Onze verpakkingen zijn 90% plantaardig en bestaan grotendeels uit FSC®-gecertificeerd papier. De dop is gemaakt van tallolie, een plantaardig restproduct van de productie van karton. Daarmee is de CO2-uitstoot tijdens de levenscyclus van onze verpakkingen maar liefst 66% lager dan die van een PET-fles!

Kies je smaak!

Moe? Probeer B-Better Energy

Moet je nog wat wakker worden of kom je energie tekort? Gun jezelf een oppepper met B-Better Energy: laag in calorieën en met de lekker verfrissende smaak van granaatappel en cranberry, verrijkt met vitamine B en guarana. Ideaal om de hele dag mee door te komen!

Pour les abeilles

V.U. Andrea Navarro - Unilever CityDox - Industrielaan 9, 1070 Brussel