Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Captain iglo engageert zich!

Parce qu’iglo a conscience des menaces majeures qui pèsent sur la vie marine et les stocks de poissons, la marque s’engage depuis plus de 20 ans à s’approvisionner en poissons et fruits de mer issus de la pêche durable.

La mission d’iglo est d’offrir des produits qui soient à la fois délicieux, sains et responsables en luttant contre la pollution des océans et la surpêche. 

Het MSC-label: iglo’s engagement voor duurzame visserij

Iglo gebruikt de MSC-standaard om een duurzame en gecertificeerde visvangst te verzekeren. Met de MSC-standaard kunnen vis en zeevruchten worden getraceerd van de locatie van de vangst tot op onze borden.

De internationale non-profitorganisatie MSC (Marine Stewardship Council) zorgt voor gezonde, duurzame en goed beheerde visbestanden voor nu en in de toekomst.

Vandaag draagt al 95% van de vis uit wilde visvangst het MSC-label bij iglo. Wereldwijd is het merk daarmee de grootste gebruiker van het MSC-keurmerk.

De strijd tegen plasticafval in de oceanen met Waste Free Oceans

Iglo vindt het belangrijk om samen te werken met lokale gemeenschappen en organisaties om impact te hebben op het verantwoord gebruik van plastic. Door samen te werken met Waste Free Oceans, zet iglo zich in voor de bestrijding van plastic vervuiling. Zo helpt iglo mee aan de inzameling van plastic afval uit de zee dat dan gerecycleerd wordt tot nieuwe producten.

Help Captain iglo om zwerfvuil uit de oceanen herbruikbaar te maken en maak kans op een diepvriestas gemaakt van gerecyleerd plastic!

Dankzij Captain iglo draag ook jij bij aan een schonere oceaan!

Geniet van je favoriete producten van Captain iglo!

NV Iglo Belgium SA - Humaniteitslaan 235, 1620 Drogenbos - Bd de l'Humanité 235, 1620 Drogenbos