Heerlijk, gezond & gevarieerd assortiment diepvriesgroenten! | Carrefour

Je tijdstip

Heerlijk, gezond & gevarieerd assortiment diepvriesgroenten!

Wil je je eetgewoonten veranderen?

Goed nieuws: Iglo lanceert Green Cuisine, een compleet assortiment plantaardige alternatieven op basis van erwtenproteïnen of een veelheid aan heerlijke groenten, te vinden in de diepvriesafdeling.

Green Cuisine: een gevarieerd aanbod plantaardige alternatieven voor elke gelegenheid.

Van royale vegetarische burgers, tot heerlijke kikkererwten falafels, of vegetarische lasagne... er is voor elk wat wils! Een gerecht voor elke gelegenheid!

Green

Green Cuisine, de savoureux produits aux bienfaits nutritionnels variés

Green Cuisine, smakelijke producten met een verscheidenheid aan nutritionele voordelen.

Dit assortiment is bedoeld voor wie gezonder wil eten, met minder vlees en meer groenten. Het is ideaal om menu's te variëren met nieuwe, onweerstaanbare gastronomische smaken. Bovendien zijn al deze lekkernijen vrij van kleurstoffen en conserveermiddelen, en hebben ze een A- of B Nutri-Score. Geweldig toch?

Green Cuisine, ook goed voor de planeet.

Het Green Cuisine assortiment op basis van erwteneiwitten heeft een ecologische voetafdruk die gemiddeld 80% lager is dan die van rood vlees*. Dit gamma heeft dus een positieve invloed op de planeet. Bovendien zijn diepvriesproducten perfect om voedselverspilling tegen te gaan!

Heerlijk, gezond & gevarieerd assortiment diepvriesgroenten!

Recept : Vegetarische hamburger Green Cuisine

Een snel en heerlijk recept om in een paar minuten te maken. Verwarm de vegetarische burgers van Green Cuisine volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de hamburger broodjes en bestrijk ze met uw favoriete saus. Voeg dan een fijngesneden tomaat, salade en een plakje kaas toe en je bent klaar! Meer recepten vind je hier!

*Gebaseerd op een milieugerichte levenscyclusanalyse (LCA). Gegevens die specifiek zijn voor Nomad Foods worden gebruikt voor de productie van Green Cuisine-producten - alle andere gegevens zijn generiek. De LCA voldoet niet aan ISO 14040/14044.

V.U. Audrey Provençal - Iglo Belgium NV, Techno Centre, Building C, Humaniteitslaan 235, 1620 Drogenbos, Brussel.