Harrys is "Zacht & Verantwoord" | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Harrys is "Zacht & Verantwoord"

Harrys wordt 100% CO2-gecompenseerd

Harrys streeft er altijd al naar om u producten aan te bieden die de hoogst mogelijke kwaliteit combineren met een ongeëvenaarde zachtheid. Om het alledaagse nog uitzonderlijker te maken, wordt Harrys in 2020 100% CO2-gecompenseerd.

Pour les abeilles

Selectie van de ingrediënten en Nutri-Score

Tarwe, eieren, olie ... we besteden de grootste zorg aan de verschillende ingrediënten van ons toastbrood en zoet brood en we verbinden ons ertoe dat voor de productie ervan geen palmolie of kunstmatige kleurstoffen worden gebruikt. Bovendien heeft 77% van onze producten een Nutri-Score A of B.

100% geëngageerd, 100% gecompenseerd

De CO2-uitstoot vormt een grote uitdaging bij de energietransitie en de klimaatverandering. Daarom zetten wij acties op om onze koolstofuitstoot terug te dringen (-22% sinds 2009) en engageren wij ons om onze resterende CO2-uitstoot te compenseren. U goede producten kunnen aanbieden ligt ons nauw aan het hart: goede producten voor u en goed voor onze planeet. 

Harrys

Pour les abeilles

Harrys' tarweketen "Zacht en Verantwoord"

Als hoofdingrediënt van ons toastbrood en zoet brood, vormt tarwe de kern van onze ongeëvenaarde zachtheid. Onze tarweketen 'Zacht en Verantwoord'* zet zich in voor meer verantwoorde landbouwpraktijken en een betere verloning van onze landbouwpartners.

*Het is onze ambitie om tegen 2021 al onze molenaarstarwe binnen deze keten te telen, met uitzondering van harde tarwe en zuivere variëteiten.

Harrys

Harrys is ook beschikbaar in Bio-versie en Zonder Toegevoegde Suikers

Ontdek de Harrys producten ook in Bio-versie en Zonder Toegevoegde Suikers, gemaakt volgens een even zacht en verrukkelijk recept. 

V.U.: Barilla Belgium S.A. - C. Clarinval - Glaverbel Building - Terhulpsesteenweg 166 - 1170 Brussel - RPR Brussels 0470.995.079.