De smaak van Herta ook met Bewaring Zonder Nitrieten | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

De smaak van Herta ook met Bewaring Zonder Nitrieten

Het gamma HERTA Bewaring Zonder Nitrieten speciaal voor jou uitgelegd! 

Het gebruik van nitrietzout is de meest gebruikelijke manier om vleeswaren te bewaren. In het kader van het ontwikkelen van een gevarieerde en evenwichtige voeding heeft HERTA specifieke recepten uitgewerkt met een productiemethode zonder nitrietzout of nitriet van plantaardige oorsprong, terwijl de voedselveiligheid gegarandeerd blijft.

Het resultaat? Evenveel smaak en meer eenvoud op uw bord.

Op deze pagina vind je alle producten van dit gamma, alsook enkele recepten ter inspiratie. 

De smaak van HERTA ook met Bewaring Zonder Nitrieten

Hoewel de aanwezigheid van nitrieten geen gezondheidsrisico vormt in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding, wilde HERTA beantwoorden aan de wens om meer natuurlijkheid en eenvoud op het bord terug te vinden. Na 5 jaar onderzoek en ontwikkeling heeft HERTA daarom in 2017 zijn eerste ham met Bewaring Zonder Nitrieten gelanceerd.

Heerlijke flammkuchen met spek en brie

Dit makkelijk flammkuchen recept zal u zeker smaken!

Snij een rode ui en wat brie in schijfjes en hak verse oregano fijn. Rol het Herta Pizzadeeg uit. Verdeel wat zure room over het deeg & schik de rode ui, Herta Gerookte spekblokjes Bewaring Zonder Nitrieten en de plakjes brie erover. Strooi er de oregano over en besprenkel
met olijfolie. Kruid met peper en zout. Plaats 15 minuten in de oven op 200°C en proeven maar. Vind het volledige recept en nog vele andere receptideeën hier

Eenvoudige toast met kip en champignons

Realiseer dit heerlijke gerecht in slechts enkele minuten!

Versnipper enkele takjes bieslook, pers 1 teen knoflook en snijd enkele champignons in stukken. Rooster enkele sneetjes volkoren brood en roerbak de knoflook, bieslook en de champignons tot de champignons beetgaar zijn. Kruid met peper en zout. Besmeer de toastjes met cottage cheese, leg er een sneetje Herta Kip Natuur op en werk af met de gebakken champignons. Serveer met een slaatje. Het volledige recept vind je hier

Wist u al dat het gamma Gevogelte naast -25% zout ook met bewaring zonder nitrieten wordt gemaakt?

Ontdek de drie nieuwe recepten in het Gevogelte assortiment:

  • HERTA Kip Natuur
  • HERTA Kip Aan’t Spit
  • HERTA Kalkoen Natuur

Dit assortiment speelt in op de wens naar een lekker en evenwichtig dieet. Dit is de reden waarom het Gevogelte assortiment niet alleen 25% minder zout bevat* en een nutriscore B heeft, maar ook met Bewaring Zonder Nitrieten is gemaakt.

*-25% tov het marktgemiddelde (gevogelte) 

V.U. : M. Broeckhove, Nestlé Belgilux NV, KBO nr. 0402.231.383, Birminghamstraat 221, 1070 Brussel