Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Label Rouge – Signe de qualité depuis plus de 50 ans

Reeds meer dan 50 jaar zet het officieel Label Rouge-keurmerk de uitzonderlijke kwaliteit van al zijn producten in de kijker, resultaat van het werk van geëngageerde vakmensen en een traditionele manier van werken. Het officiële keurmerk Label Rouge staat voor uitzonderlijke producten die beantwoorden aan uiterst stricte productiemethodes. Vandaag kan je het label terugvinden op rundvlees, lamsvlees, kalfsvlees en varkensvlees, charcuterie, eieren en natuurlijk nog ander gevogelte.

Echte kip "gekweekt op de boerderij – in de openlucht"

Voor het Label Rouge gevogelte wordt een traditionele opvoeding op de boerderij en in deopenlucht gegarandeerd. Door kwekers die bekommerd zijn om het dierenwelzijn en het milieu.

L'authentique poulet Label Rouge "fermier – élevé en plein air".

La production la plus contrôlée en Europe.

De meest gecontroleerde productie van Europa

Alle gevogeltekwekerijen en alle betrokkenen bij het productieproces volgen een uiterst strikt kwaliteitshandvest en worden tijdens dat proces zeer streng gecontroleerd.

Een unieke smaakervaring.

Label Rouge-pluimvee is beter van smaak, bezit een intenser aroma en heeft vaster vlees dan gewoon pluimvee.

Une expérience gustative unique.

La production la plus contrôlée en Europe.

Aan tafel! Afspraak in uw Carrefour winkel!

Ontdek het Label Rouge gevogelte-aanbod, dat kan ingezet worden voor alle smaken en voor alle gelegenheden.

De samensteller van deze promotiecampagne is als enige aansprakelijk voor de inhoud ervan. De Europese Commissie is niet aansprakelijk voor het eventuele gebruik van de vermelde informatie.
V.U.: Sopexa - Rue Bara 175 - 1070 Brussel.