Houdt je droog. Beschermt als TENA. | Carrefour

Je tijdstip

Houdt je droog. Beschermt als TENA.

De TENA Night-verbanden zijn ontwikkeld om je ‘s nachts maximale bescherming te bieden. De achterkant van de verbanden is langer en breder en biedt daardoor betere bescherming als je ligt, wat je nachtrust beter maakt. Bij matig tot zwaar urineverlies kan je voor het absorberende TENA Pants Plus Night-ondergoed kiezen.

Ontworpen voor een goede nachtrust

Net als goede voeding en lichaamsbeweging, is een goede nachtrust essentieel voor je gezondheid. TENA Discreet Night-verbanden bieden heel de nacht door bescherming en zorgen zo voor een goede nachtrust. Wat zijn de specifieke kenmerken? De verbanden zijn breder aan de achterkant, voor de beste bescherming tijdens het liggen. Dankzij de flexibele elastieken aan de zijkant sluit het product goed aan, ook als je tijdens het slapen beweegt. Het product zit comfortabel en biedt bescherming tegen lekken en geurtjes.

Pour les abeilles

Pour les abeilles

Menopauze & urineverlies

Tijdens de overgang kan je last hebben van verschillende symptomen, zoals opvliegers, slechte nachtrust, stemmingswisselingen en ongewenst urineverlies. Hoewel veel vrouwen hiermee te maken krijgen, blijft de menopauze oncomfortabel. TENA is er om je te helpen door je producten aan te bieden die zijn aangepast aan jouw situatie.

Geschikt voor een goede nachtrust!

V.U. Magali Baillieux - Essity Belgium SA - Culliganlaan 1D - 1831 Diegem