Yula 100% natural Energy | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Yula 100% natural Energy

Energise Your Spirt

Met slechts 9 ingrediënten, waaronder bruisend water, plantenextracten en vruchtensappen. 100% natuurlijke energie uit groene maté, groene thee en guarana voor een energy drink die pit geeft en toch minder suiker bevat. Herstel je geest, lichaam en zie.

Harrys

Yula Acaï Berry & Spice

Ervaar de fruitige bessensmaak van açaí , de kick van de chilismaak en de verkwikkende, verfrissende, botanische tonen van groene thee en rokerige groene maté. Geworteld in de natuur en 100% plantaardige energie*. Geproduceerd met biologische ingrediënten, uit duurzame bronnen; zonder taurine , minder suiker en slechts 60 calorieën.

Yula Mango & Chili

Ervaar de sappige smaak van een tropische mango, de zachte kick van chili en de verfrissende tonen van groene thee en groene maté. Geworteld in de natuur en 100% plantaardige energie.* Gemaakt met organische en duurzaam geproduceerde ingrediënten, en het bevat slechts 60 calorieën.

Harrys

Harrys

Yula Lemon & Ginger

Beleef de smaak van pittige citroen, de verwarmende smaak van gember en de verfrissende, botanische tonen van groene thee en rokerige groene maté. Geworteld in de natuur en 100% plantaardige energie.* Geproduceerd met biologische ingrediënten, uit duurzame bronnen; zonder taurine , minder suiker en slechts 60 calorieën.

Yula 100% natural Energy

Ontdek Yula, een nieuw soort energy drink, geïnspireerd op de kracht die diep in het Amazonegebied wordt aangetroffen. Laag in suiker en gemaakt van 9 natuurlijke ingrediënten.

Harrys

Bevat 30mg/100ml cafeïne. Gebruik gematigd en als onderdeel van een gevarieerd en gebalanceerd voedingspatroon en gezonde levensstijl.
Hoog cafeïnegehalte. Niet aanbevolen voor kinderen, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.
V.U. Unilever Belgium N.V., Industrielaan 9, B-1070 Brussel, RPR 0438.390.312