Gek op BIO? Geniet elke dag van alle voordelen van BIO-producten! | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Gek op BIO? Geniet elke dag van alle voordelen van BIO-producten!

Gek op BIO?
Geniet elke dag van alle voordelen van BIO-producten!

Tussen 5 april en 31 december 2021 is er elke dag -10% korting op alle BIO producten.
Dit is je kans om de volledige BIO-afdeling van je Carrefour-winkel te ontdekken, want deze actie is geldig voor alle BIO-producten die in de winkel en online (alleen met betaling en afhaling in de winkel) verkrijgbaar zijn! Om ervan te profiteren moet je je enkel registreren via onderstaande link en je Carrefour Bonus Card tonen aan de kassa!

Bonuscard

Wat moet ik doen?

  • Stap 1 Schrijf je in via de onderstaande link
  • Stap 2 Toon je Carrefour Bonus Card bij elke kassabezoek
  • Stap 3 Krijg elke dag 10% korting op al je biologische aankopen!

Waarom BIO eten?

Bioproducten zijn het resultaat van een biologische landbouw die geen chemische synthetische producten of GGO gebruikt. Dieren krijgen uitsluitend voeder dat volgens biologische normen werd geteeld. Bioproducten zijn het resultaat van productiemethodes die de gezondheid van mens en natuur respecteren, waardoor ze al hun voedingskwaliteiten behouden. Ontdek meer in ons BIO-dossier!

Waarom BIO eten?

Waarom BIO eten?

Laat je inspireren door onze BIO-recepten onder 5€!

BIO in al onze afdelingen!

BIO in al onze afdelingen!

Bij Carrefour vind je bioproducten in meer dan 15 afdelingen. Van beenhouwerij tot babyverzorging, die producten zijn betaalbaar en gecertificeerd door onafhankelijke organismen. Ze worden regelmatig getest en geanalyseerd en respecteren alle normen van de biologische landbouw.