Pudding met gezouten karamel, brownie en popcorn

Voorbereiding
15 min.
Kooktijd
10 min.
Rusttijd
0 min.
Moeilijkheid
Makkelijk
Pudding met gezouten karamel, brownie en popcorn
Bereiding
1
Giet wat melk in een kom en los het pudding- en cacaopoeder erin op. Giet de rest van de melk in een steelpannetje en breng aan de kook. Zet opzij. Giet de suiker en het water in een kookpot en laat koken tot je een karamel krijgt. Wacht tot de suikerbubbels kleuren en klop dan snel op. Voeg de gezouten boter toe en meng tot een homogene karamel.
2
Giet de cacaomelk bij de kokende melk. Voeg ook de karamel toe en klop op tot een romige pudding. Laat even afkoelen.
3
Verkruimel de brownies in de glazen. Giet de pudding erbovenop. Rasp de chocolade grof. Laat de pudding lauw worden, bestrooi met de geraspte chocolade en de popcorn en serveer.
Voedingsinformatie
per 100 g
Energie
187 kcal
Vetten
7,1 g
(waarvan verzadigde vetten)
3,5 g
Koolhydraat
28 g
Suiker
22 g
Vezels
0,8 g
Zout
0,13 g
Eiwitten
2,5 g