Puree met veldsla, gebakken witloof en krokante kaasburger
Puree met veldsla, gebakken witloof en krokante kaasburger
Bereiding
1
Schil en snij de aardappelen in stukken. Kook ze gaar in gezouten water. Snij het kontje van het witloof en halveer de stronkjes. Stoof het aan in boter op hoog vuur. Keer ze regelmatig om. Verlaag het vuur als ze goudbruin zijn en voeg er een scheutje water aan toe. Laat zachtjes stoven. Kruid met peper en zout.
2
Bak de kaasburgersop een laag vuurtje aan 2 zijden krokant in wat olie. Prak de aardappelen fijn met boter en melk onder tot je een puree bekomt. Meng er de veldsla onder. Kruid met peper en zout.
3
Hak de walnootpitten fijn. Serveer de burgers met de puree en het witloof. Druppel wat honing over de witloof en strooi de nootjes over het bord. Serveer met 1/4 citroen.