Quiche met asperges

Quiche met asperges
Voorbereiding 0 min.
Kooktijd 0 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
rol bladerdeeg
1
opgeklopte verse kaas
150 g
bos groene asperges
1
rodebietenkiemen
4 el
eieren
4
melk
Zout, gemalen peper

Quiche met asperges

Bereiding

1

Kook de bos asperges 10 minuten in kokend water. Controleer de gaarheid met de punt van een mes. Zijn de asperges gaar? Dompel ze dan direct onder in koud water. Zo garen ze niet verder en behouden ze hun groene kleur.

2

Klop de eieren en roomkaas in een kom. Voeg een beetje melk, zout en peper toe.

3

Vet je bakvorm in met boter en bloem. Bekleed de bakvorm met het bladerdeeg en verwijder het overtollige deeg. Giet het eimengsel erbij. Voeg de asperges toe.

4

Bak op 200°C gedurende 30 minuten, tot het bladerdeeg doorbakken is.

5

Garneer met wat rodebietenkiemen. Smakelijk!