Quinoa 4 x 75 g

Meer details
Quinoa is een zaad dat werd ontdekt door de Inca's en dat al eeuwenlang geteeld wordt in Zuid-Amerika. Het is het zaad afkomstig van de Quinoa plant.Quinoa is rijk aan vezels en een bron van eiwit. Het heeft een volle, aardse smaak en een knapperige structuur. Het wordt net als rijst gegeten en je kan er dus heerlijke gerechten mee maken. Daarenboven is quinoa nog glutenvrij ook.
Land van herkomst
Nederland
Lokaal product
false
Eerlijke handel
false
Ingrediënten
Bosto Quinoa Wit 4 x 75 gQuinoa
Voedingswaardetabel
per 100g (ongekookt) | |
---|---|
Energie | 1585 kJ |
Energie 2 | 376 kcal |
Vetten | 8.0 g |
Waarvan verzadigde vetzuren | 1.1 g |
Koolhydraten | 60.7 g |
Waarvan suikers | 5.9 g |
Voedingsvezels | 7.3 g |
Eiwitten | 11.7 g |
Zout | 0.4 g |
per 100g (ongekookt) | |
---|---|
Energie | 1585 kJ |
Energie 2 | 376 kcal |
Vetten | 8.0 g |
Waarvan verzadigde vetzuren | 1.1 g |
Koolhydraten | 60.7 g |
Waarvan suikers | 5.9 g |
Voedingsvezels | 7.3 g |
Eiwitten | 11.7 g |
Zout | 0.4 g |
Bevat geen
Gluten
Lifestyle
Geschikt bij glutenintolerantie
Bereiding en gebruik
1 Dompel het builtje in een flinke hoeveelheid kokend water en voeg, indien gewenst, zout toe. Doe een deksel op de pot en laat de quinoa 10 minuten op een zacht vuur koken. 2 Haal het builtje met een vork uit de pot en laat het uitlekken. 3 Open het builtje en laat de quinoa nog 5 minuten staan in de pot met een deksel. Schep voor het serveren nog even om.
Houdbaarheid
Op een droge plaats bewaren. Ten minste houdbaar tot einde:
Bewaring
Omgevingstemperatuur
Verpakking
Doos
Leveranciersadres
Boost Nutrition c.v. Metropoolstraat 19 2900 Schoten