Quinoasalade & broccolicookies

Quinoasalade & broccolicookies
Voorbereiding 20 min.
Kooktijd 10 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Gekookte quinoa
200 g
Ras el-hanout
2 c.à.c
Lente-uien, gesnipperd
2
De pitten van 2 granaatappelen
Amandelschilfers, geroosterd
4 el
Enkele blaadjes munt, gesnipperd
Citroensap
2 el
Kiwi, geschild en in rondjes gesneden
0.5

Voor de broccolicookies

Broccoli
200 g
Gekookte quinoa
50
Feta
45 g
Eieren, losgeklopt
1
Teentje knoflook, geperst
0.5
Komijnpoeder
0.5 c.à.c
Korianderpoeder
0.5 c.à.c
Frituurolie
Zout & peper

Quinoasalade & broccolicookies

Bereiding

1

Meng alle ingrediënten voor de quinoasalade en zet fris.

2

Voor de cookies: snij de broccoli fijn. Mix in de blender met de quinoa, de feta, de eieren, knoflook, komijn, koriander, zout en peper.

3

Schik 4 hoopjes deeg in een ingevette pan en duw ze wat plat. Bak 3 tot 4 min en keer om. Bak zo alle deeg op. Laat afkoelen en bewaar fris. Vul de lunchbox en doe er de kiwi als dessert bij.