Ravioli met kaas, spinazie, gekaramelliseerde sjalot en pijnboompitten

Voorbereiding
10 min.
Kooktijd
15 min.
Rusttijd
0 min.
Moeilijkheid
Makkelijk
Ravioli met kaas, spinazie, gekaramelliseerde sjalot en pijnboompitten
Bereiding
1
Verhit een scheutje olijfolie en bak de pijnboompitten 2 min. Haal ze uit de pan, voeg nog wat olijfolie toe en fruit de uien 4 à 5 min. Doe er de suiker en salie bij en laat nog 1 à 2 min bakken. Doe er de pijnboompitten weer bij en voeg ook de Parmezaan toe.
2
Stoof de spinazie en de look en kruid met zout en peper.
3
Stoof de spinazie en de look en kruid met zout en peper. Kook de ravioli volgens de aanwij zingen op de verpakking. Laat goed uitlekken, verdeel over de borden en schep er de spinazie en de gekaramelliseerde uien met pijnboompitten over. Bestrooi met Parmezaan.