Ravioli met wortelroom en truffel

Ravioli met wortelroom en truffel
Nutri-Score B
Voorbereiding 25 min.
Kooktijd 25 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Wortelen
250 g
Room
100 ml
Groentebouillon
50 ml
Ras el hanout
0.25 c.à.c
Ravioli met ricotta en spinazie
250 g
Enkele plukjes salie
Verse truffel
4 g
Olijfolie
Zout
Peper

Ravioli met wortelroom en truffel

Bereiding

1

Schil de wortelen en snij ze in blokjes. Kook ze beetgaar in een grote pan licht gezouten water en laat ze goed uitlekken.

2

Mix 2/3 van de wortelblokjes met de room en de groentebouillon. Kruid met de ras el hanout, peper en zout en hou warm.

3

Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Nappeer de borden met de wortelroomsaus en schik er ravioli op. Garneer met de rest van de wortelblokjes en de salie en besprenkel met olijfolie. Kruid met peper en zout en werk af met een paar plakjes fijn geschaafde truffel.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
155kcal
Vetten
6,6g
Vezels
2,2g
Eiwitten
4,8g