Brownie met rood fruit | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Brownie met rood fruit

Voorbereiding 20 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Laat de boter en de chocolade au bain-marie smelten. Voeg de fijne suiker en de bruine suiker toe, meng en laat afkoelen. Hak de pistaches grof.

  2. Klop de eieren met het zout tot een schuimige massa. Meng er de bloem onder en vervolgens het chocolademengsel en de helft van de pistaches. Beboter een gietijzeren pan (15 cm diameter) en giet er het deeg in. Bedek het volledige oppervlak met frambozenjam (smeer die uit met de achterkant van een lepel). Hou 1 el jam opzij voor de afwerking.

  3. Zet de pan op een rooster boven de barbecue (indirecte hitte) en sluit. Laat ongeveer 30 min bakken. Is de bovenkant nog niet volledig droog, laat dan nog 5 à 10 min langer bakken. Verdeel het vers fruit over de brownie. Strooi er de rest van de pistaches over en bestuif met bloemsuiker. Versier met blaadjes munt en een lepeltje frambozenjam.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 386 kcal
Vetten 21 g
koolhydraten 43 g
waarvan suikers 34 g
vezels 3.2 g
Eiwitten 5.2 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 6Personen
  • Boter 33.33 g
  • Donkere chocolade 41.67 g
  • Fijne kristalsuiker 25 g
  • Bruine suiker 25 g
  • Ongezouten pistaches 16.67 g
  • Eieren 0.67
  • Zout 0.33 snuifje
  • Bloem 30 g
  • Frambozenjam 23.33 g
  • Braambessen 0.33 handvol
  • Rode bessen 0.33 handvol
  • Muntblaadjes 0.33 handvol
  • Bloemsuiker
  • Ingrediënten voor:
  • 6Personen
  • Boter 33.33 g
  • Donkere chocolade 41.67 g
  • Fijne kristalsuiker 25 g
  • Bruine suiker 25 g
  • Ongezouten pistaches 16.67 g
  • Eieren 0.67
  • Zout 0.33 snuifje
  • Bloem 30 g
  • Frambozenjam 23.33 g
  • Braambessen 0.33 handvol
  • Rode bessen 0.33 handvol
  • Muntblaadjes 0.33 handvol
  • Bloemsuiker