Ananas farcis au barbecue | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Ananas farcis au barbecue

Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snij de ananas in de lengte in tweeën (laat de groene blaadjes zitten) en verwijder de harde kern. Snij er zorgvuldig het vruchtvlees uit en snij dat in kleine blokjes. Snij de aardbeien in blokjes en meng ze met de blokjes ananas.
  2. Zet de rozijnen te week in het mengsel van likeur en wodka en laat minstens 1 u trekken in de koelkast.
  3. Verdeel het fruit over de uitgeholde halve ananassen en zet ze 20 min rechtstreeks op de hete kolen van de barbecue. Werk af met verse tijm.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Ananas 1
  • Aardbeien, zonder kroontjes 200 g
  • Hand(en)vol rozijnen 1
  • Likeur naar keuze 100 ml
  • Wodka 50 ml
  • Een paar takjes tijm
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Ananas 1
  • Aardbeien, zonder kroontjes 200 g
  • Hand(en)vol rozijnen 1
  • Likeur naar keuze 100 ml
  • Wodka 50 ml
  • Een paar takjes tijm