barbecuemake-over met 3 originele en overheerlijke | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

barbecuemake-over met 3 originele en overheerlijke

BARBECUEMAKE-OVER MET 3 ORIGINELE EN OVERHEERLIJKE
VEGGIE RECEPTEN!

Seitan, tempeh, tofu. Geef klassiekers een veggie make-over. Bijvoorbeeld met deze fantastische brochettes van vleesvervangers en hun goddelijke marinade. Bekeer zelfs diehard carnivoren met deze alternatieven zonder vlees!

Seitanspiesjes met marinade van gember en sojasaus

Seitan is een Chinees product op basis van tarwegluten. Door de vlezige structuur is het een ideale vleesvervanger. Seitan heeft een tamelijk uitgesproken smaak, die deze marinade op basis van gember en sojasaus perfect tot zijn recht laat komen. Ananas geeft deze smakelijke brochette een onmiskenbaar oosterse toets!

Tempehbrochettes met perzik en rozemarijn

Tempeh is al meer dan 2000 jaar populair in Indonesië. Het wordt gemaakt van gefermenteerde sojabonen. Je vindt het in blokvorm en heeft een korrelachtige textuur. Daardoor is het – gemarineerd – perfect voor op de barbecue. De specifieke aroma's van champignons, walnoten en de typische aardse toets passen perfect bij de zoete
smaak van perzik, maar ook bij het houtachtige en lichtkruidige palet van rozemarijn.

Tofubrochettes met bosbessen

Tofu is gestremde sojamelk, oorspronkelijk afkomstig uit China. Soms noemen ze deze witte koek ook 'sojakaas'. Het is een van de belangrijkste ingrediënten uit de oosterse keuken. De eerder neutrale smaak is een echte troef. De tofu neemt de zure toetsen van de marinade met bosbessen en balsamicoazijn dan ook helemaal op. Paprika en courgette geven deze niet-alledaagse brochette een zomerse toets.

Shop online bij Carrefour