Aardappelen in de schil | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Aardappelen in de schil

Aardappelen in de schil

Voorbereiding 10 min.
Kook 40 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 40 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Borstel de aardappelen goed schoon en prik ze in met een brochettestokje. Kook ze 20 min in een grote pot gezouten water.

  2. Wikkel elke aardappel in aluminiumfolie. Indien je wenst, kan je ze nog bestrooien met grof zout.

  3. Leg de aardappelen tussen de kolen en laat nog 15 tot 20 min garen. Haal ze van de barbecue, controleer de garing met een brochettestokje en haal ze uit de folie. Snij de aardappelen doormidden en vul ze met:

     

    - Bieslook en zure room
    - Kaas en spekjes
    - Pesto
    - Lookboter met fijne kruiden

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 1Personen
  • Aardappelen 2
  • Grof zeezout
  • Bieslook
  • Zure room
  • Spekjes
  • Kaas
  • Pesto
  • Lookboter met fijne kruiden
  • Ingrediënten voor:
  • 1Personen
  • Aardappelen 2
  • Grof zeezout
  • Bieslook
  • Zure room
  • Spekjes
  • Kaas
  • Pesto
  • Lookboter met fijne kruiden