Snij de aubergines in de lengte in sneden van 0,5 cm. Rooster ze aan beide kanten om ze wat malser te maken en kruid ze met peper en zout. Snij de paprika’s in repen en gril ze eveneens. Kruid ze met peper en zout.
Snij de halloumi in sneden. Leg op elke snede aubergine een reep paprika en een sneetje halloumi. Schik er een paar blaadjes basilicum op en rol op. Zet de rolletjes vast met cocktailprikkers of tandenstokers en gril ze ongeveer 4 min. Draai ze halverwege een keer om.
Doe alle ingrediënten voor de pesto in de blender. Giet er een scheutje olijfolie bij en kruid met peper en zout. Mix tot een gladde pesto en serveer die bij de auberginerolletjes.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
98 kcal
Vetten
6,5 g
koolhydraten
3,4 g
waarvan suikers
3,2 g
vezels
2,1 g
Eiwitten
5,4 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.