Niet toegevoegd

Aardappelsalade
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Maak de marinade: pel en snipper de knoflook. Verwijder de zaadjes uit de pepertjes en hak ze fijn. Plet de komijnzaadjes, venkelzaadjes en korianderzaadjes in de vijzel. Voeg er de gemalen chili, olijfolie, het sap van 1/2 citroen en de tomatenpuree aan toe en meng tot een grove pasta.
Snij de courgettes in korte stukken en de rode ui in schijfjes. Snij de zalm in gelijkmatige blokjes. Kruid ze met zout en peper en borstel er 2 el van de marinade over. Prik achtereenvolgens een blokje zalm, een stukje courgette en een stukje ui op spiesjes en herhaal.
Rooster de spiesjes op de barbecue, op een vel aluminiumfolie, en besprenkel ze tijdens het bakken geregeld met citroensap.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 124 kcal |
Vetten | 9.8 g |
koolhydraten | 2.6 g |
waarvan suikers | 1.7 g |
vezels | 1.1 g |
Eiwitten | 5.8 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.