Camembert met gedroogde tomaten, hazelnoten en tijm | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Camembert met gedroogde tomaten, hazelnoten en tijm

Camembert met gedroogde tomaten, hazelnoten en tijm

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Haal de camembert uit zijn doos, verwijder de wikkel en leg de kaas terug in de doos. Maak met een mes enkele insnijdingen in het oppervlak.

  2. Snij de gedroogde tomaten fijn, hak de hazelnoten grof en strooi ze allebei over de camembert. Verpak de doos in een vel aluminiumfolie, zet op het barbecuerooster en sluit de barbecue af. Laat zo ongeveer 20 min staan.

  3. Werk de camembert af met de tijm en een scheutje honing. Serveer met het stokbrood en de rauwe groenten, in staafjes gesneden om te kunnen dippen.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 234 kcal
Vetten 10 g
koolhydraten 23 g
waarvan suikers 5.5 g
vezels 1.9 g
Eiwitten 11 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Doos camembert 0.50
  • Gedroogde tomaten 2
  • Hazelnoten 10 g
  • Takjes tijm
  • Vloeibare honing
  • Stokbrood 0.50
  • Rauwe groenten (wortelen, venkel, selderij…)
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Doos camembert 0.50
  • Gedroogde tomaten 2
  • Hazelnoten 10 g
  • Takjes tijm
  • Vloeibare honing
  • Stokbrood 0.50
  • Rauwe groenten (wortelen, venkel, selderij…)