Gevulde tomaten met mozzarella, pesto en notencrumble | Carrefour

Je tijdstip

Gevulde tomaten met mozzarella, pesto en notencrumble

Gevulde tomaten met mozzarella, pesto en notencrumble

Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snij de tomaten horizontaal in tweeën en verwijder de pitjes en pulp. Pel de knoflook. Doe het basilicum, de knoflook, de Parmezaanse kaas, de pijnboompitten en een scheutje olie in de blender en mix tot een gladde pesto. Kruid met peper en zout.

  2. Hak de walnoten en de peterselie fijn en meng ze met het paneermeel en een scheutje olijfolie. Kruid met peper en zout.

  3. Leg in elke halve tomaat 3 bolletjes mozzarella. Schep er een beetje pesto op en bestrooi met crumble. Leg de tomaten op de barbecue (indirecte hitte). Sluit het barbecuedeksel en laat 15 min garen. Serveer met de rest van de pesto.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Coeur de boeuf-tomaten 2
  • Teentje knoflook 0.50
  • Bosje basilicum 0.25
  • Geraspte Parmezaan 20 g
  • Pijnboompitten 15 g
  • Walnoten 20 g
  • Paneermeel 0.50 el
  • Peterselie 0.50 el
  • Bolletjes mozzarella 12
  • Olijfolie
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Coeur de boeuf-tomaten 2
  • Teentje knoflook 0.50
  • Bosje basilicum 0.25
  • Geraspte Parmezaan 20 g
  • Pijnboompitten 15 g
  • Walnoten 20 g
  • Paneermeel 0.50 el
  • Peterselie 0.50 el
  • Bolletjes mozzarella 12
  • Olijfolie
  • Zout
  • Peper