Kipsalade appel, noten en Herve | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Kipsalade appel, noten en Herve

Kipsalade appel, noten en Herve

Voorbereiding 10 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Bak de kipfilets goudbruin in wat olijfolie tot ze gebakken zijn. Hou warm. Spoel de sla en zwier droog. Was de appels, snij in kwartjes en besprenkel met citroensap zodat ze niet zwart kleuren. Snij de kaas in blokjes.
  2. Hak de noten en de vijgen in grove stukken. Pel en hak de sjalot fijn. Meng de noten, de vijgen, de appel, de sjalot en de kaas met de sla. Kruid met peper en zout.   
  3. Verwarm de Luikse stroop tot die vloeiblaar wordt en meng met 2 el olijfolie. Kruid met peper en zout naar smaak. Besprenkel de salade met de vinaigrette met Luikse stroop en serveer met de warme kipfilets.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Kipfilets 2
  • Krop eikenbladsla 0.50
  • Appels 1
  • Citroensap 0.50
  • Hervekaas 100 g
  • Notenmengeling 50 g
  • Gedroogde vijgen 2.5
  • Sjalot 0.50
  • Luikse stroop 0.50 el
  • Olijfolie
  • Peper, zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Kipfilets 2
  • Krop eikenbladsla 0.50
  • Appels 1
  • Citroensap 0.50
  • Hervekaas 100 g
  • Notenmengeling 50 g
  • Gedroogde vijgen 2.5
  • Sjalot 0.50
  • Luikse stroop 0.50 el
  • Olijfolie
  • Peper, zout