Brochettes van gemarineerde zalm met erwtenpuree en naanbrood | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Brochettes van gemarineerde zalm met erwtenpuree en naanbrood

Brochettes van gemarineerde zalm met erwtenpuree en naanbrood

Voorbereiding 20 min.
Kook 10 min.
Staande tijd 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 10 min.
Staande tijd 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Kook de erwten in de groentebouillon. Pers de halve citroen voor de marinade uit en meng het sap met de andere ingrediënten voor de marinade. Kruid ze met peper en zout. Snij de zalm in blokjes, leg ze in de marinade en rol ze er goed door. Laat 15 min marineren.

  2. Meng voor de naan de bloem, de yoghurt en het zout. Kneed kort tot een glad deeg. Verdeel het in vier porties en druk die plat. Borstel er olijfolie over en rooster ze goudbruin op de barbecue (2 à 3 min per kant).

  3. Prik de blokjes zalm op stokjes en rooster ze op de barbecue tot ze goudbruin en goed gaar zijn. Prak de erwten grof met een vork en roer er de roomkaas door. Kruid met peper en zout. Snipper de lente-ui. Serveer de erwtenpuree bij de brochettes en het naanbrood en serveer er de citroen in partjes bij. Decoreer met de lente-ui en de munt.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 152 kcal
Vetten 8,9 g
koolhydraten 9,9 g
waarvan suikers 1,9 g
vezels 1,0 g
Eiwitten 7,6 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Erwten 125 g
  • Groentebouillon 250 ml
  • Dikke zalmfilets 300 g
  • Roomkaas 50 g
  • Lente-uitjes 1
  • Citroen 0.50
  • Munt 0.50 handvol
  • Olijfolie
  • Peper
  • Zout

Voor de naan

  • Zelfrijzende bloem 100 g
  • Volle yoghurt 75 g
  • Zout 0.50 snuifje

Voor de marinade

  • Citroen 0.25
  • Honing 1 el
  • Mosterd 0.50 el
  • Verse tijmblaadjes 0.50 tl
  • Olijfolie
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Erwten 125 g
  • Groentebouillon 250 ml
  • Dikke zalmfilets 300 g
  • Roomkaas 50 g
  • Lente-uitjes 1
  • Citroen 0.50
  • Munt 0.50 handvol
  • Olijfolie
  • Peper
  • Zout

Voor de naan

  • Zelfrijzende bloem 100 g
  • Volle yoghurt 75 g
  • Zout 0.50 snuifje

Voor de marinade

  • Citroen 0.25
  • Honing 1 el
  • Mosterd 0.50 el
  • Verse tijmblaadjes 0.50 tl
  • Olijfolie