Kook de erwten in de groentebouillon. Pers de halve citroen voor de marinade uit en meng het sap met de andere ingrediënten voor de marinade. Kruid ze met peper en zout. Snij de zalm in blokjes, leg ze in de marinade en rol ze er goed door. Laat 15 min marineren.
Meng voor de naan de bloem, de yoghurt en het zout. Kneed kort tot een glad deeg. Verdeel het in vier porties en druk die plat. Borstel er olijfolie over en rooster ze goudbruin op de barbecue (2 à 3 min per kant).
Prik de blokjes zalm op stokjes en rooster ze op de barbecue tot ze goudbruin en goed gaar zijn. Prak de erwten grof met een vork en roer er de roomkaas door. Kruid met peper en zout. Snipper de lente-ui. Serveer de erwtenpuree bij de brochettes en het naanbrood en serveer er de citroen in partjes bij. Decoreer met de lente-ui en de munt.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
152 kcal
Vetten
8,9 g
koolhydraten
9,9 g
waarvan suikers
1,9 g
vezels
1,0 g
Eiwitten
7,6 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.