Niet toegevoegd

Pittige kippenspiesjes met satésaus en radijzensalsa
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Snij de aardappelen in tweeënen kook ze beetgaar in licht gezouten water. Maak de wortelen schoon en blancheer ze 3 min in de bouillon. Snij de peultjes in reepjes en halveer de kerstomaten. Hak de kruiden en de rode ui fijn.
Kruid de vis aan de binnen- en buitenkant met peper en zout en vul de buikholte met de verse kruiden. Leg elke vis op een groot vel bakpapier. Verdeel er de groenten en de rode ui over en giet er witte wijn en een scheutje olijfolie bij. Sluit de papillotten hermetisch af zodat de stoom niet kan ontsnappen. Gebruik daarvoor indien nodig telkens twee vellen bakpapier.
Leg de papillotten op de barbecue en laat ze bij indirecte warmte 20 à 25 min gaar worden. Open de papillotten, strooi de gehakte pistaches over de vissen en serveer met de partjes limoen.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 73 kcal |
Vetten | 3,0 g |
koolhydraten | 4,0 g |
waarvan suikers | 1,7 g |
vezels | 1,6 g |
Eiwitten | 6,0 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.