Forel in papillot met kleurige groenten | Carrefour

Je tijdstip

Forel in papillot met kleurige groenten

Forel in papillot met kleurige groenten

Voorbereiding 15 min.
Kook 35 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 35 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snij de aardappelen in tweeënen kook ze beetgaar in licht gezouten water. Maak de wortelen schoon en blancheer ze 3 min in de bouillon. Snij de peultjes in reepjes en halveer de kerstomaten. Hak de kruiden en de rode ui fijn.

  2. Kruid de vis aan de binnen- en buitenkant met peper en zout en vul de buikholte met de verse kruiden. Leg elke vis op een groot vel bakpapier. Verdeel er de groenten en de rode ui over en giet er witte wijn en een scheutje olijfolie bij. Sluit de papillotten hermetisch af zodat de stoom niet kan ontsnappen. Gebruik daarvoor indien nodig telkens twee vellen bakpapier.

  3. Leg de papillotten op de barbecue en laat ze bij indirecte warmte 20 à 25 min gaar worden. Open de papillotten, strooi de gehakte pistaches over de vissen en serveer met de partjes limoen.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 73 kcal
Vetten 3,0 g
koolhydraten 4,0 g
waarvan suikers 1,7 g
vezels 1,6 g
Eiwitten 6,0 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Krielaardappelen 4
  • Kleine wortelen 4
  • Groentebouillon 150 ml
  • Peultjes 50 g
  • Kerstomaten 6
  • Munt 0.50 bosje
  • Dille 0.50 bosje
  • Rode ui 0.50
  • Forellen 2
  • Witte wijn 40 ml
  • Pistaches 20 g
  • Limoen 0.50
  • Olijfolie
  • Peper
  • Zout
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Krielaardappelen 4
  • Kleine wortelen 4
  • Groentebouillon 150 ml
  • Peultjes 50 g
  • Kerstomaten 6
  • Munt 0.50 bosje
  • Dille 0.50 bosje
  • Rode ui 0.50
  • Forellen 2
  • Witte wijn 40 ml
  • Pistaches 20 g
  • Limoen 0.50
  • Olijfolie
  • Peper
  • Zout