Gevulde forel | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Gevulde forel

Voorbereiding 25 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 25 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Meng alle ingrediënten voor de salsa en zet minstens 1 u in de koelkast.
  2. Meng 2 el olijfolie met de verse kruiden en de knoflook. Kruid de forel met zout en peper. Plooi de vissen open en vul ze met schijfjes citroen en de olie met kruiden. Sluit de vissen en besprenkel ze met olijfolie.
  3. Gril de forellen op de barbecue (gebruik eventueel een visrooster). 

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Olijfolie
  • Tijmblaadjes 2 el
  • Verse oregano, gesnipperd 2 el
  • Bladpeterselie, gesnipperd 2 el
  • Grote saliebladeren, fijngesnipperd 4
  • Teentje(s) knoflook, geperst 1
  • Forellen Kwaliteitsketen Carrefour, schoongemaakt 2
  • Citroen, in schijfjes 0.50
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Olijfolie
  • Tijmblaadjes 2 el
  • Verse oregano, gesnipperd 2 el
  • Bladpeterselie, gesnipperd 2 el
  • Grote saliebladeren, fijngesnipperd 4
  • Teentje(s) knoflook, geperst 1
  • Forellen Kwaliteitsketen Carrefour, schoongemaakt 2
  • Citroen, in schijfjes 0.50
  • Zout, peper