Cabillaud épicé et salsa fruitée | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Cabillaud épicé et salsa fruitée

Voorbereiding 10 min.
Kook 12 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 12 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Meng voorzichtig alle ingrediënten voor de salsa. Voor de kabeljauw: meng alle specerijen. Besprenkel de vis gul met olie en masseer er dan het specerijenmengsel aan beide kanten in. Klem de vis in een visrooster, leg dat op de barbecue en sluit het deksel.
  2. Controleer na 5 min of de vis gaar is; als de randen al wat minder doorschijnend zijn, kun je de vis omdraaien. Leg de vis zodra hij gaar is op een schaal, verpak hem in aluminiumfolie en laat hem even rusten.

Verwarm de tortilla’s kort op het barbecuerooster. Leg op elke tortilla een stuk vis en dien op met de fruitige salsa, afgewerkt met koriander en partjes limoen.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Voor de salsa:

  • Perzik, geschild, ontpit en in blokjes 0.50
  • Kiwi, geschild en in blokjes 0.50
  • Aardbeien, in plakjes 2
  • Jalapeño pepertje, zonder zaadjes en fijngesnipperd 0.25
  • Citroensap 0.50 el
  • Lente-ui, fijngesnipperd 0.50
  • Verse koriander, fijngehakt 1 el
  • Snuifje zout 0.50

Voor de kabeljauw:

  • Chilipoeder 1 tl
  • Paprikapoeder 1 tl
  • Zout 1 tl
  • Bruine suiker 0.50 tl
  • Komijnpoeder 0.25 tl
  • Versgemalen zwarte peper 0.25 tl
  • Lookpoeder 0.25 tl
  • Kabeljauwfilet 350 g
  • Tortilla(’s) 2
  • Limoen 0.50
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Voor de salsa:

  • Perzik, geschild, ontpit en in blokjes 0.50
  • Kiwi, geschild en in blokjes 0.50
  • Aardbeien, in plakjes 2
  • Jalapeño pepertje, zonder zaadjes en fijngesnipperd 0.25
  • Citroensap 0.50 el
  • Lente-ui, fijngesnipperd 0.50
  • Verse koriander, fijngehakt 1 el
  • Snuifje zout 0.50

Voor de kabeljauw:

  • Chilipoeder 1 tl
  • Paprikapoeder 1 tl
  • Zout 1 tl
  • Bruine suiker 0.50 tl
  • Komijnpoeder 0.25 tl
  • Versgemalen zwarte peper 0.25 tl
  • Lookpoeder 0.25 tl
  • Kabeljauwfilet 350 g
  • Tortilla(’s) 2
  • Limoen 0.50