Maak eerst de salsa: schil de perzik en de kiwi. Ontpit de perzik en snij alle vruchten in kleine blokjes. Verwijder de zaadjes uit het pepertje. Hak het samen met de lente-ui fijn. Hak de koriander fijn. Schep alle ingrediënten voorzichtig onder elkaar.
Bereid nu de kabeljauw. Meng alle specerijen. Besprenkel de kabeljauwfilet met wat olijfolie en wrijf er vervolgens het specerijenmengsel aan beide kanten over. Leg de vis op een visrooster, leg op de barbecue en sluit die af met het deksel.
Verwarm de tortilla’s kort op het barbecuerooster. Leg op elke tortilla een stuk vis en serveer met de aardbeiensalsa. Decoreer met de koriander en partjes limoen.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
118 kcal
Vetten
3,7 g
koolhydraten
9,5 g
waarvan suikers
2,1 g
vezels
1,0 g
Eiwitten
11 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.