Scampispiesjes met kokos en ananas | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Scampispiesjes met kokos en ananas

Voorbereiding 15 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Meng de jam met het limoensap en het pepertje en laat hierin de ananasblokjes 15 min marineren.
  2. Klop de eiwitten tot stevige sneeuw en zet apart. Giet de maïsbloem en de geraspte kokosnoot in aparte schaaltjes. Rol de scampi's door de maïsbloem, dan door de eiwitsneeuw en door de kokos. Let erop dat de scampi's een mooi kokoslaagje hebben.
  3. Prik een scampi en een blokje ananas op een spiesje en bak ze in 3 à 5 min goudbruin in hete frituurolie.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Ananasjam 2 el
  • Limoensap 0.50 el
  • Verse rode chilipeper, fijngesnipperd 1 el
  • Ananas, in blokjes 0.25
  • Eiwit(ten) 1
  • Maïsbloem 1 el
  • Geraspte kokosnoot 90 g
  • Scampi's, gekookt, gepeld en schoongemaakt 250 g
  • Plantaardige frituurolie
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Ananasjam 2 el
  • Limoensap 0.50 el
  • Verse rode chilipeper, fijngesnipperd 1 el
  • Ananas, in blokjes 0.25
  • Eiwit(ten) 1
  • Maïsbloem 1 el
  • Geraspte kokosnoot 90 g
  • Scampi's, gekookt, gepeld en schoongemaakt 250 g
  • Plantaardige frituurolie