Balinese kippenbrochettes | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Balinese kippenbrochettes

Voorbereiding 30 min.
Kook 12 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 30 min.
Kook 12 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Doe alle ingrediënten voor de marinade in de vijzel en plet tot een grove pasta. Voeg de ketjap en de sojasaus toe en meng. Snij de kipfilets in lange repen en laat ze in de marinade 30 min tot 2 u rusten.
  2. Rijg de kippenrepen op spiesjes en rooster ze 5 à 6 min op de barbecue.
  3. Dien de kippenspiesjes op bestrooid met sesamzaadjes en met plakjes limoen.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Kipfilet(s) 1
  • Limoen, in plakjes 0.50
  • Ketjapsaus 1 el
  • Sojasaus 0.50 el
  • Sesamzaadjes 0.50 el

Voor de marinade:

  • Teentjes knoflook 2
  • Korianderzaadjes 0.50 el
  • Komijnzaadjes, geroosterd 0.50 tl
  • Rietsuiker 0.50 el
  • Rood chilipepertje, fijngesnipperd
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Kipfilet(s) 1
  • Limoen, in plakjes 0.50
  • Ketjapsaus 1 el
  • Sojasaus 0.50 el
  • Sesamzaadjes 0.50 el

Voor de marinade:

  • Teentjes knoflook 2
  • Korianderzaadjes 0.50 el
  • Komijnzaadjes, geroosterd 0.50 tl
  • Rietsuiker 0.50 el
  • Rood chilipepertje, fijngesnipperd