Chipolata met BBQ glazuur | Carrefour
Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Moelijkheid Makkelijk
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snij de chipolata’s in stukken en prik ze op brochettestokjes. Rooster ze ongeveer 4 min per kant, tot ze licht goudbruin kleuren. 

  2. Meng 2 tl honing, 2 tl graanmosterd en 1 tl fijngehakte rozemarijn en borstel over de worstjes. 

  3. Laat nog 2 min bakken, tot de worstjes karamelliseren. Draai de brochettes om, borstel er opnieuw marinade over en laat nog eens 2 min bakken. Serveer. 

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Italiaanse chipolata 150 g
  • Honing 1 tl
  • Graanmosterd 1 tl
  • Fijngehakte rozemarijn 0.50 tl
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Italiaanse chipolata 150 g
  • Honing 1 tl
  • Graanmosterd 1 tl
  • Fijngehakte rozemarijn 0.50 tl