Chipolata met BBQ glazuur | Carrefour

Je tijdstip

Chipolata met BBQ glazuur

Moelijkheid Makkelijk
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snij de chipolata’s in stukken en prik ze op brochettestokjes. Rooster ze ongeveer 4 min per kant, tot ze licht goudbruin kleuren. 

  2. Meng 2 tl honing, 2 tl graanmosterd en 1 tl fijngehakte rozemarijn en borstel over de worstjes. 

  3. Laat nog 2 min bakken, tot de worstjes karamelliseren. Draai de brochettes om, borstel er opnieuw marinade over en laat nog eens 2 min bakken. Serveer. 

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Italiaanse chipolata 150 g
  • Honing 1 tl
  • Graanmosterd 1 tl
  • Fijngehakte rozemarijn 0.50 tl
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Italiaanse chipolata 150 g
  • Honing 1 tl
  • Graanmosterd 1 tl
  • Fijngehakte rozemarijn 0.50 tl