Niet toegevoegd

Krokante zeebaarsfilet met Japanse witte kool en shiitake
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Op dit moment
Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur
Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.
Chrome
Safari
Firefox
Pel en snipper de uien en fruit ze ongeveer 10 min in een kookpan in wat olijfolie, samen met de laurier en de rozemarijn. Kruid met zout, peper en kaneel.
Snij de paprika’s en de pepertjes in tweeën, verwijder de zaadjes en zaadlijsten en snij ze allemaal in kleine stukjes. Voeg toe aan het mengsel van rode ui, samen met de balsamicoazijn en de bruine suiker. Laat sudderen op een zacht vuur.
Kruid het vlees met peper en zout. Laat de boter smelten in een goed hete pan samen met een scheutje olijfolie en schroei het vlees dicht. Laat de côte à l’os enkele minuten rusten voor je het vlees serveert met de paprikachutney.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 70 kcal |
Vetten | 0,9 g |
koolhydraten | 7,7 g |
waarvan suikers | 6,9 g |
vezels | 1,2 g |
Eiwitten | 6,9 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.