Côte à l’os met paprikachutney | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Côte à l’os met paprikachutney

Voorbereiding 40 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 40 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Pel en snipper de uien en fruit ze ongeveer 10 min in een kookpan in wat olijfolie, samen met de laurier en de rozemarijn. Kruid met zout, peper en kaneel.

  2. Snij de paprika’s en de pepertjes in tweeën, verwijder de zaadjes en zaadlijsten en snij ze allemaal in kleine stukjes. Voeg toe aan het mengsel van rode ui, samen met de balsamicoazijn en de bruine suiker. Laat sudderen op een zacht vuur.

  3. Kruid het vlees met peper en zout. Laat de boter smelten in een goed hete pan samen met een scheutje olijfolie en schroei het vlees dicht. Laat de côte à l’os enkele minuten rusten voor je het vlees serveert met de paprikachutney.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 70 kcal
Vetten 0,9 g
koolhydraten 7,7 g
waarvan suikers 6,9 g
vezels 1,2 g
Eiwitten 6,9 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Côtes à l’os van ongeveer 1250 g 0.5
  • Rode paprika’s 4
  • Kleine rode pepertjes 2
  • Rode uien 1
  • Laurierblad 1
  • Takjes verse rozemarijn 1
  • Kaneel 1 snuifje
  • Balsamicoazijn 75 ml
  • Bruine suiker 50 g
  • Olijfolie
  • Boter
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Côtes à l’os van ongeveer 1250 g 0.5
  • Rode paprika’s 4
  • Kleine rode pepertjes 2
  • Rode uien 1
  • Laurierblad 1
  • Takjes verse rozemarijn 1
  • Kaneel 1 snuifje
  • Balsamicoazijn 75 ml
  • Bruine suiker 50 g
  • Olijfolie
  • Boter
  • Zout
  • Peper