Gemarineerde steak met tequila en limoen | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Gemarineerde steak met tequila en limoen

Voorbereiding 10 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Maak de marinade: meng in een kom de tequila met het sinaasappelsap, het limoensap, de olijfolie, de pepertjes, de knoflook, zout, peper en de verse koriander. Leg het vlees in de marinade en sluit de kom hermetisch af. Laat zo 1 à 4 u rusten in de koelkast.
  2. Haal het vlees uit de marinade, snij het in grote blokjes en prik ze op spiesjes. Rooster ze rondom bruin in een flink hete grillpan.
  3. Kruid de brochetten met zout en peper en dien ze meteen op, besprenkeld met marinade en afgewerkt met de extra koriander. Lekker met kerstomaatjes, wilde rijst en plakjes limoen.

1 à 4u

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Dunne lende 300 g

Voor de marinade

  • Tequila 50 ml
  • Sinaasappelsap 50 ml
  • Limoensap 25 ml
  • Olijfolie 1 el
  • Rode pepertje(s), zonder zaadjes en heel fijn gehakt 1
  • Teentje(s) knoflook, geperst 1
  • Bosje verse koriander + voor de afwerking 0.50
  • Zout, zwarte peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Dunne lende 300 g

Voor de marinade

  • Tequila 50 ml
  • Sinaasappelsap 50 ml
  • Limoensap 25 ml
  • Olijfolie 1 el
  • Rode pepertje(s), zonder zaadjes en heel fijn gehakt 1
  • Teentje(s) knoflook, geperst 1
  • Bosje verse koriander + voor de afwerking 0.50
  • Zout, zwarte peper