Lam + abrikozen + rode ui + laurier | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Lam + abrikozen + rode ui + laurier

Voorbereiding 75 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 75 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Laat de abrikozen 1 uur weken in kokend water.
  2. Meng de ingrediënten voor de marinade door elkaar en laat er het lamsvlees 1 uur in rusten.
  3. Dep het vlees af met keukenpapier, rijg alle ingrediënten afwisselend op de prikkers en borstel er dan wat olijfolie op. Kruid met zout en peper en gril op de barbecue.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Abrikozen 16
  • Lam, in stukken 400 g
  • Rode uien, in kwartjes 2
  • Verse laurierblaadjes 12
  • Olijfolie 2 el
  • Zout, peper

Voor de marinade:

  • Olijfolie 4 el
  • Lookteentjes, geplet 2
  • Gemalen koriander 2 tl
  • Gemalen komijn 1
  • Kaneel 1 tl
  • Snuifje cayennepeper 1
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Abrikozen 16
  • Lam, in stukken 400 g
  • Rode uien, in kwartjes 2
  • Verse laurierblaadjes 12
  • Olijfolie 2 el
  • Zout, peper

Voor de marinade:

  • Olijfolie 4 el
  • Lookteentjes, geplet 2
  • Gemalen koriander 2 tl
  • Gemalen komijn 1
  • Kaneel 1 tl
  • Snuifje cayennepeper 1