Lamsvlees en couscoussalade | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Lamsvlees en couscoussalade

Voorbereiding 10 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snipper 2 tenen knoflook en meng door 3 el olijfolie. Laat het lamsvlees hierin marineren.

  2. Laat het vlees uitlekken en rooster het naar wens op de barbecue.

  3. Schep de parelcouscous op de borden. Schik er rucola bij en breng op smaak met zout, peper en olijfolie. Snij het lamsvlees in plakjes, schik ze op de borden en werk af rozemarijn.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 154 kcal
Vetten 7,5 g
koolhydraten 7,1 g
waarvan suikers 0,9 g
vezels 0,5 g
Eiwitten 13 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Teentjes knoflook 2
  • Olijfolie 3 el
  • Lamskoteletten filet
  • Parelcouscous
  • Rucola
  • Zout
  • Peper
  • Rozemarijn
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Teentjes knoflook 2
  • Olijfolie 3 el
  • Lamskoteletten filet
  • Parelcouscous
  • Rucola
  • Zout
  • Peper
  • Rozemarijn